Over ons

Servicekosten Consultancy is een onafhankelijk bureau dat voor huurders van kantoor- en/of bedrijfsruimte de servicekostenafrekeningen onderzoekt, waarbij het belang van de huurder de enige prioriteit is!

Servicekosten Consultancy heeft jarenlange ervaring opgedaan met het beheer van diverse, complexe vastgoed locaties. We kennen de kant van de verhuurder als geen ander en weten ook haarfijn waar een goede servicekostenafrekening aan moet voldoen, maar ook waar mogelijke valkuilen zitten.

Voor het aanbieden van een specialistisch dienstenpakket (van analyse van overeenkomst, de locatie, de voorschotten, de eindafrekening, servicekostenadvies, onderhandeling over terugbetalen van te veel betaalde servicekosten tot, indien noodzakelijk, het opstellen van een concept dagvaarding) heeft Servicekosten Consultancy een samenwerking met advocatenkantoren, energiebureau's en accountantskantoren.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de financiële voordelen die u kunt behalen.